Het team

Wie wij zijn

Wij zijn theatermakers met een fascinatie voor kinderen. Hoe kijken zij naar de wereld? Hoe kijken zij naar elkaar en naar zichzelf? Wat vinden ze van wat ze zien en ervaren? We maken onze voorstellingen vanuit nieuwsgierigheid naar hun beleving.

Picture of Annemarie van Haren

Annemarie van Haren

Annemarie van Haren is actrice en docent drama, afgestuurd aan de Academie voor Drama in Eindhoven. Tien jaar speelde en danste zij in verschillende producties. Daarna legde zij zich toe op trainingsacteren. Inmiddels is ze naast actrice co-trainer, Rots & Water-trainer en workshopbegeleider. Annemarie nam het initiatief tot “Is er dan niemand boos?”

Picture of Marjet Boek

Marjet Boek

Marjet Boek is theaterdocent, afgestudeerd aan de mimeschool in Amsterdam. Ze speelde jarenlang in binnen- en buitenland. De laatste jaren werkt ze als docent en regisseur van voorstellingen en van installaties op locatie. Haar specialisme is het ontwikkelen van een fysieke rol vanuit een dier. Met Annemarie is Marjet oprichter van theater mier.

Picture of Rob Smorenburg

Rob Smorenburg

Rob Smorenburg studeerde in 2017 af aan de mimeopleiding in Amsterdam. Hij speelt bij Davy Pieters en De Warme Winkel, en geeft les bij jeugdtheaterscholen in Brussel en Weesp.

Picture of Anna Bentivegna

Anna Bentivegna

Anna Bentivegna studeerde in 2017 af van de Mime-opleiding in Amsterdam. Sindsdien speelt zij in jeugd- en jongerenvoorstellingen van gezelschapen in Utrecht & Leuven.

Picture of Martijn Schrier

Martijn Schrier

Martijn Schrier studeerde in 2019 af van de Mime-opleiding in Amsterdam. Naast mimespeler en acteur maakt hij ook veel muziek, regisseert en geeft les. Je kunt hem naast Theater Mier ook vinden bij o.a.: ‘Het Houten Huis’, ‘Holland Opera’ en ‘TG WYF’.

Picture of Levien Reedijk

Levien Reedijk

Levien Reedijk studeerde in Tilburg af als theaterdocent in [jaar]. Hij acteert, regisseert en doceert vooral aan kinderen en jongeren.