Vacature Medewerker scholencontact

Theater Mier vraagt
Theater Mier maakt interactieve, educatieve voorstellingen voor het basisonderwijs. De acteurs spelen in de klas voorstellingen die als basis het werk van Toon Tellegen hebben. Het verkopen van de voorstellingen is (tijdrovend) maatwerk: contact opnemen met scholen, contact met de cultuurcoördinator leggen, informatiemateriaal toesturen, nabellen, een offerte opstellen en de boeking vastleggen.
Gevraagde ervaring
We zoeken iemand met kennis van, en ervaring in basisonderwijs en/of kunsteducatie die onze artistiek leider bij dit werk helpt.
Periode, inzet
Per direct tot de zomervakantie, en enkele weken in augustus & september. Het gaat om twee dagdelen per week, werktijden flexibel.
Theater Mier biedt
Een zinvolle klus voor een bijzonder project, vergoeding van de gemaakte kosten en het bijwonen van een uitvoering – wat gewone stervelingen niet is toegestaan.
Meer informatie
Met vragen over de vacature neemt u contact op met artistiek leider Marjet Boek (06 51853412 / marjetboek@gmail.com).
Procedure
Als u over de gevraagde of vergelijkbare ervaring beschikt, en deze klus wilt gaan doen, belt u Marjet Boek. Zij spreekt een kennismakingsgesprek met u af. Als de kennismaking aan beide kanten bevalt, maakt u werkafspraken met elkaar en gaat u aan de slag.